Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
5nappalibol
TÉRRENDEZÉS FELSŐFOKON
2016-06-14

ÉS LŐN VILÁGOSSÁG!

lnappali1

Nem varázslat, hanem jól átgondolt tervezés eredménye ez a lakás Luxemburgban. Újabb kiváló példa arra, miért érdemes szakemberre bízni lakásod átalakítását, felújítását.

N-Lab építész iroda tervei alapján újították fel ezt az 1962-ben épült, 82 m2 alapterületű, eredetileg felaprózott, szűkös, sötét lakást Luxemburgban.

Az új tulajdonosok kívánsága az volt, hogy világos, tágas helységeket alakítsanak ki, figyelembe véve életvitelüket és hobbijukat.

A munka az összes válaszfal eltávolításával indult. Ezzel egy csapásra elérték, hogy a lakás két homlokzatáról a belsejébe ömöljön a természetes fény. Még a fürdőszobába is jut belőle a felülfutó üvegsávnak köszönhetően.

A konyha került a központba, mely a nappali felé nyitott, a könyvtár-zongoraszoba és hálószoba felé üveg tolóajtóval szeparálható. A konyha területét az álmennyezet jelöli ki. A szigethez kapcsolódó étkezőasztal mérete pillanatok alatt duplájára növelhető ötletes szerkezetének köszönhetően.

A bútorok jelentős részét is az N-Lab tervezte, ezeket egészítették ki időtálló elemekkel, és a megbízók meglévő bútoraival. A raklapból készült dohányzóasztal hatásos és saját kezűleg is könnyen elkészíthető.

Az anyagválasztásra a tisztaság és nyersesség kontrasztja jellemző leginkább. Míg a fürdőszobában nagyon nyers betonfelületek jelennek meg, a könyvtár-zongora szoba sima fehér falfelületet és parketta burkolatot kapott.