Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
5nappalibol
TÉRRENDEZÉS FELSŐFOKON
2016-06-14
1
VAKÁCIÓ
2016-06-14

KICSI! VAGY MÉGSE? Otthon 50 m2-en

27-elements-bonnemazoucambus-app3-1

Ez az 50m2-es kis lakás egy testvérpárnak ad otthont Párizsban. A tér optimális elrendezése teszi lehetővé, hogy együtt, de mégis külön lakhassanak.

A lakás legnagyobb erőssége, hogy mindenegyes négyzetmétert tökéletesen kihasználnak benne. Kevés a szabadon álló bútor. A nappali és a konyha nagyvonalú.

Még ezt a viszonylag kis teret is sikerült optimálisan kialakítani: jól elkülönül a közösségi tér és az intim szféra. Színekkel is jól elhatárolt a két terület. A nappali-konyha teréből optikailag sötétkékkel választották le az apró folyosót, melyből a hálószobák, a fürdő és a WC nyílnak.

A nappali szürke cementlapjaihoz remek választás a színes bársonnyal kárpitozott nagy dívány és a fotel. A kis kerek üvegasztalok különleges csemegék.

Amit hiányolhatunk az az étkezőasztal. Ekkora területen mindent nem lehet, muszáj megtalálni a lakók számára elfogadható kompromisszumokat. Szerintem az egyetemista fiúknak a fehér Corianból készült konyhapult lebegő meghosszabbítása, a régi fém bárszékekkel jó megoldás. Borozgatni itt is lehet.

A hálószobák tágasságát, rendezettségét az adja, hogy a széken kívül minden bútordarab be van építve. Mindennek helye van, teljes az összhang.